CONTROL FREAK
_____________________________________
Pe numele său real Gabriel Slăvescu, s-a apucat de mixat în 2008, având prima oară contact cu publicul în 2009. De atunci până în prezent a mixat toate stilurile principale de muzică electronică, de la techno la EDM, breaks, dubstep, dnb, trap, electro, house, uk garage/bass house, iar în prezent le mixează prin rotație în funcție de mood, tematică, locație, motivație, dar în orice formă alege să se exprime, rezultatul va fii unul energic, agresiv, plin de ruperi de ritm, mult bass și diversitate. Primul său release a fost lansat de către Bass Turbat, și este primul român prezent la unul din cele două case de discuri ale lui Skrillex, și anume Nest HQ.
FACEBOOK | SOUNDCLOUD

MVRIVS
_____________________________________

Marius este un nume nou  care a ‘intrat’ în scena trap anul trecut. De atunci, plăcerea lui față de muzică a crescut enorm. Fratele lui l-a ajutat extrem de mult atunci când l-a chemat la o petrecere organizată de el. Încă de mic și-a dorit să pună muzică așa că, a și reușit asta, în Aprilie, în Faust, Sibiu. A fost o chestie total întâmplătoare dar a fost o experiență unică mai ales când a văzut lumea că se distrează! Set-urile sale merg de la chill la piese foarte ciudate.

FACEBOOK | SOUNDCLOUD

D. VIBEZ
_____________________________________
D.Vibez este un artist local din Sibiu. La 12 ani a început să studieze tot mai mult muzica electronică; când dintr-o dată decide să își împărtășească pasiunea și cu ceilalți începând să găzduiască diferite petreceri de muzică electronică. Din anul 2013 și până acum, a reușit să-și treacă la “dosar” mai multe locații găzduite și să-și creeze un public “personal” destul de numeros.
FACEBOOK | MIXCLOUD

RSVP: RUN THA TRAP part. III | Marius / Control Freak / D. Vibez

Untitled-1