RESSE
_____________________________________

Resse este un producător român de muzică electronică ce abordează în special genul Trap. De altfel, Resse se numără printre primii reprezentanţi din ţară a acestui curent. Şi-a început activitatea artistică în anul 2012 făcându-se remarcat într-un timp foarte scurt de promoterii din ţară. În acest fel a ajuns să pună muzică la petreceri din Bucureşti, Sibiu, Iaşi, Constanţa, Vama Veche, Braşov, etc. Pe lângă cluburile Bucureştene cunoscute precum Goblin, Palatul Inspayer, Obey, etc. se adaugă şi festivalul de cultură urbană Street Heroes, unde a împărţit scena cu Borgore, Funtcase, Hucci, True Tiger, Bass Turbat, CTC, Chimie, etc. Pe partea de producţie, prima lui piesă a fost lansată pe release-ul de debut al label-ului “Bass Turbat Records”.

FACEBOOK | SOUNDCLOUD

MVRIVS
_____________________________________

Marius este un nume nou  care a ‘intrat’ în scena trap anul trecut. De atunci, plăcerea lui față de muzică a crescut enorm. Fratele lui l-a ajutat extrem de mult atunci când l-a chemat la o petrecere organizată de el. Încă de mic și-a dorit să pună muzică așa că, a și reușit asta, în Aprilie, în Faust, Sibiu. A fost o chestie total întâmplătoare dar a fost o experiență unică mai ales când a văzut lumea că se distrează! Set-urile sale merg de la chill la piese foarte ciudate.

FACEBOOK | SOUNDCLOUD

ADRIAN POP
_____________________________________

Pop Paul-Adrian aka Adrian Pop are 21 de ani și activează ca DJ din Noiembrie 2015. A început să mixeze din pasiunea sa pentru muzică; “pasiune care arde tot mai tare cu fiecare gig”.Principalele genuri pe care le aboredează sunt UK Garage și Jackin’ House, dar și Tech House și Techno.

FACEBOOKMIXCLOUD

RSVP: RUN THA TRAP part. II | Marius / RESSE / Adrian Pop

Untitled-1