Salut Ian, mulțumesc pentru timpul acordat pentru a răspunde la întrebările noastre.

Salut, mulțumesc pentru invitație.

Cum te cheamă? De unde până unde ai ajuns la numele de Ian? Povestește-ne.

De când fac muzică cred că am schimbat 50 de aliasuri. Cred că am stat două săptămâni gândindu-mă la tot felul de nume de căcat pâna să-mi vină în minte Ian. Mă cheamă Georgian și nu suport numele ăsta așa că am ales să-l scurtez și a rămas Ian. Asta s-a întâmplat când încă nu m-am hotărât să-mi folosesc vocea în muzică, eram doar producător și numele meu de producător e Ian Barz (Ian numele de artist și Barz pentru că dădeam și rime dar nu era nimic serios, era ceva gen “bro sunt producător și tot dau rime mai haos
ca tine”).

Ce muzică ascultai când erai mic?

Bă… foarte mult Lil Wayne, foarte mult Puya, Paraziții, Eminem, Xzibit mă rupea, Snoop Dogg, T.I îmi plăcea, 50 Cent, NANE îmi plăcea super mult, țin minte că-l ascultam cu colegii de clasă în excursii într-a 5-a și acum fac piese cu el.

De cât timp te-ai apucat de muzică? Ce te-a împins să faci asta?

De vreo 8 ani produc și de 1 an cânt oficial, neoficial cânt de 2 ani dar au fost încercări ba în engleză ba în română. Ideea e că n-am fost hater pe genuri muzicale, am ascultat de toate. Când eram super mic ascultam mult rap și când am mai crescut am descoperit muzica electronică. Ce m-a împins să fac asta nu pot spune că-i o întrebare corectă, mai degrabă cine m-a împins să fac asta. Pe scurt sunt 2 persoane din cauza cărora fac muzica: Lil Wayne și Skrillex.

De unde te inspiri?

Mă inspir cam din orice căcat din jurul meu. Cel mai mult mă inspir din ce am trăit. Dar ca sursă de inspirație mă pot folosi de orice chit că e persoană, obiect, amintire sau stare. Încerc să nu mă inspir din altă muzică pentru că am un fix legat de asta, nu vreau să copiez și deja nu mai am cum să copiez pentru că mi-am format propriul sound.

Ce pregătești pe viitor? Colaborări cu alți artisti trap de la noi? Concerte?

Viitor…mult haos. Ce n-a mai vazut nimeni. Ceva foarte diferit de la clipuri până la sound și stil.

Cu ce artist din România ți-ar plăcea să colaborezi?

Sincer, cu marea majoritate. Cu cei care sunt originali indiferent de ce zice lumea. Cel mai mult imi place să colaborez cu fratele Azteca, în rest îmi place Trapman, NANE, Șapte, Amuly, Killa.

Ce hobby-uri ai? Ce face Ian in afară de muzică?

Ce zic în piese de obicei. Îmi place să fac bani. Hobby-uri am o grămadă, în afară de muzică lucrez la multe chestii, Photoshop, fashion, sunt gamer, mai fac și pe DJ-ul din când în când.

Blonde sau roșcate?

Ian iubește toate pizdele și toate pizdele îl iubesc pe Ian 💖.

Mulțumim pentru timpul acordat și așteptăm cu nerăbdare noi piese.

Merci și eu, a fost fun să vă răspund la întrebări. Stați geană!

(acest interviu a fost luat în Martie 2018)